Bezorg- en retourenbeleid

Wanneer ontvang ik mijn online bestelling?
Binnen 2 tot 3 werkdagen.

Kan ik het afleveradres nog wijzigen?
Dat kan, tenzij wij jouw bestelling al verstuurd hebben. Neem gerust contact met ons op, dan kijken wij of we het nog kunnen aanpassen.

Bedenktijd/retour
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jou naar de winkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Ruilen

Je mag online bestelde items kosteloos ruilen in onze fysieke winkel aan de Steentilstraat 15 te Groningen. Zit er net even niets voor je bij? Dan ontvang je van ons een tegoedbon. Ook in de winkel gekochte items kunnen binnen 14 dagen geretouneerd worden in ruil voor een ander artikel of tegoedbon. Wij geven geen geld terug.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderdelindevintage@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar onderdelindevintage@gmail.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.