Valentijns koppel in vintage kleding

3 hotspots voor een romantische vintage valentijn

Op 14 februari is het weer zo ver: Valentijnsdag. Daarom onze 3 favoriete vintage valentijn hotspots in Groningen met tips voor verleidelijke vintage outfits!
Stap terug in de tijd en ga voor een sexy rendevouz naar deze charmante plekken.

1. Proeflokaal Mout: Intiem en sfeervol met een knipoog naar de jaren 20

Proeflokaal Mout zit in een prachtig Art Deco pand aan het Gedempte Zuiderdiep 43 en brengt je terug naar de jaren 20. Je drinkt er de lekkerste Nederlandse speciaalbieren in een intieme setting. Het is daarmee wat ons betreft perfecte plek voor een romantische avond borrelen met een flinke dosis vintage allure.

Stijltip: Draag een romantische blouse of een doorschijnende top met een sexy leren broek, terwijl je het bierschuim van je lippen likt en zwoel in je partners ogen kijkt. Airco please!

 

2. De Betere Tijden

Laat je verrassen en eet lekker in een prachtige ambiance bij Betere tijden aan de Gelkingstraat 21

Oelala bij de Betere Tijden gaat liefde niet alleen door de maag! Want naast dat de sfeer er ongedwongen is vertelt het personeel je graag alles over eten en bijpassende wijnen. Ze staan bekend om hun verrassingsmenu's en prachtig opgemaakte gerechten die goddelijk smaken.

Stijltip: Combineer, zoals de kok in zijn eten, texturen en kleuren in je outfit. Zoals wij deden bij deze wollen jaren 70 colbert met suede gilet. Voor de dames hebben we, zoals een sommelier een goede bijpassende wijn uitzoekt, ook een bijpassende outfit: deze smashing set uit de 80's. Complimenten gegarandeerd! 

 

3. Het Concerthuis: Betaalbaar, toegankelijk en very vintage

Als je van een relaxte sfeer houdt dan is Het Concerthuis aan de Poelestraat 13 in Groningen de plek. Het interieur is een stijlvol uitgezocht allegaartje van tweedehands meubelen waardoor je je in een hele toffe woonkamer waant. Je kunt er de hele dag door foodsharen en gerechtjes proeven. 

Stijtip: Draag een romantische top op een linnen broek. Of share naast food, ook kleding met je partner en draag een mooie top op een oversized pantalon.
Deze sets komen uit Tien, ons zusje waar alles een tientje per stuk is. Ook een bezoekje waard dus!

We hebben onze collectie weer aangevuld met diverse blouses, broeken, jurken, rokken, colberts, overhemden en stropdassen. Allemaal even uniek en van mooie kwaliteit.

Dus kom gezellig langs, hul je in de mooiste stoffen en verover harten!

Liefs Aline, namens team ONDER de LINDE en Tien

Terug naar blog